Lesplan Mindset bestellen

LESPLAN MINDSET

Middels het lesplan kan klassikaal toegewerkt worden naar een groeimindset. Het lesplan bestaat uit 8 lessen, waarvan elke les zo’n 30 minuten in beslag zal nemen. Elke les bestaat uit een stuk uitleg, een klassikale opdracht en een individuele opdracht. De individuele opdrachten worden in de bijbehorende werkboekjes gemaakt.

De 8 lessen hebben de verschillende onderwerpen: Hoe leren de hersenen? Wat is een mindset? Helpende gedachten, Fouten maken, Denken in oplossingen, Leren van elkaars kwaliteiten, Doelen stellen.

Het programma is flexibel in te zetten; je kunt als leerkracht zelf bepalen in welke tijdsperiode je het programma doorloopt. Doordat het programma zo flexibel is, is het op elk moment van het schooljaar in te zetten.

Het Lesplan Mindset bestaat uit verschillende materialen:

  • Een handleiding voor de leerkracht (A4 formaat)
  • Werkboekjes voor de leerlingen (A5 formaat)
  • 3 posters (groeimindset, vaste mindset, leercirkel) (A2 formaat)
  • Kaartjes met uitspraken (groeimindset en vaste mindset)

Het Lesplan is te bestellen voor €65,00 excl. verzendkosten. Bij het pakket worden standaard 15 werkboekjes geleverd. Werkboekjes zijn bij te bestellen voor €2,00 per stuk.

MINDSET GESPREKSKAARTEN

Het is nu ook mogelijk om aanvullend de Mindset Gesprekskaarten te bestellen (€€19,90)

Over de Gesprekskaarten:
Een mindset is een denk- en gedragspatroon. Deze kan uiteenlopen van een vaste mindset, waarbij je gelooft dat intelligentie en talent een vast gegeven zijn, tot een groeimindset, waarbij je beseft dat je jezelf kunt ontwikkelen en verbeteren. Een groeimindset zorgt ervoor dat je uitdagingen sneller durft aan te gaan, wat de kans op zelfontplooiing groter maakt. Deze gesprekskaarten – bedoeld voor kinderen in het basisonderwijs – geven onder andere uitleg over hoe je leert, wat je kunt doen wanneer iemand kritiek op je heeft en hoe je positief kunt leren denken. De vragen op de kaarten sporen je aan om actief te werken aan een groeimindset. Er zijn drie soorten kaarten, die je opeenvolgend kunt gebruiken: • Uitleg over leren en mindset • Helpende gedachten • Aan de slag met je groeimindset!

Enkele reviews over de Mindset Gesprekskaarten:

Hoe te bestellen?

Meer informatie of bestellen kan door een mail te sturen naar info@florensworkshops.nl

De prijzen zijn exclusief verzendkosten a €6,95 binnen Nederland en €9,80 naar België